ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 | ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30-20:30

Izzy Havana Red Σαντουιτσιέρα 223296

Κωδικός Προϊόντος: 223296
  • Izzy Havana Red Σαντουιτσιέρα 223296
  • Izzy Havana Red Σαντουιτσιέρα 223296

0,00 €

Εξαντλημένο

Πλάνο Δόσεων € 0,00

0 Δόσεις€ 0,00
  • 0 Δόσεις€ 0
  • 3 Δόσεις€ 0,00
  • 6 Δόσεις€ 0,00
  • 9 Δόσεις€ 0,00
  • 12 Δόσεις€ 0,00
  • 15 Δόσεις€ 0,00
  • 18 Δόσεις€ 0,00
  • 21 Δόσεις€ 0,00
  • 24 Δόσεις€ 0,00

Τόκος € 0,00

Ποσό Δόσης € 0,00

Σύνολο € 0,00

Οι δόσεις παρέχονται αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard.

Δείτε εδώ αν η κάρτα Visa ή Mastercard που έχετε είναι συμβεβλημένη με το πρόγραμμα δόσεων που παρέχουμε.

Η σειρά Havana συνδυάζει μοναδικά τη σταθερή ποιότητα των συσκευών Izzy, με το καινοτόμο design. Ο σχεδιασμός και οι χρωματισμοί της νέας σειράς ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο και στο κλασσικό, δημιουργώντας ένα διαχρονικό αποτέλεσμα, με εμβληματικές συσκευές που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Οι τοστιέρες Havana Red & Green ήρθαν για να ομορφύνουν κάθε κουζίνα με το απαράμιλλο design τους και τα μοναδικά τους χρώματα. Σε βαθύ κόκκινο ή τροπικό πράσινο και στολισμένες με ανάγλυφα σχέδια εμπνευσμένα από την τροπική φύση, οι σαντουιτσιέρες Havana Red & Green, σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Οι πλάκες τους είναι μονοκόμματες, με αντικολλητική επιφάνεια για να ψήνουν ομοιόμορφα και να καθαρίζονται εύκολα, ενώ η χωρητικότητα τους είναι για 2 τοστ. Στο πάνω μέρος διαθέτουν δύο λυχνίες. Η μία δηλώνει ότι η συσκευή έχει τεθεί σε λειτουργία και η άλλη πληροφορεί για την επίτευξη της ζητούμενης θερμοκρασίας. Η ισχύς με την οποία λειτουργούν είναι τα 800W.

Το καλώδιο μαζεύεται έξυπνα στο πίσω μέρος και η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί σε κάθετη στάση για να καταλαμβάνει τον ελάχιστο χώρο.

Η σειρά Havana συνδυάζει μοναδικά τη σταθερή ποιότητα των συσκευών Izzy, με το καινοτόμο design.
Ο σχεδιασμός και οι χρωματισμοί της νέας σειράς ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο και στο κλασσικό, δημιουργώντας ένα διαχρονικό αποτέλεσμα, με εμβληματικές συσκευές που ταιριάζουν σε κάθε χώρο.
Οι τοστιέρες Havana Red & Green ήρθαν για να ομορφύνουν κάθε κουζίνα με το απαράμιλλο design τους και τα μοναδικά τους χρώματα.
Σε βαθύ κόκκινο ή τροπικό πράσινο και στολισμένες με ανάγλυφα σχέδια εμπνευσμένα από την τροπική φύση, οι σαντουιτσιέρες Havana Red & Green, σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Οι πλάκες τους είναι μονοκόμματες, με αντικολλητική επιφάνεια για να ψήνουν ομοιόμορφα και να καθαρίζονται εύκολα, ενώ η χωρητικότητα τους είναι για 2 τοστ.
Στο πάνω μέρος διαθέτουν δύο λυχνίες.
Η μία δηλώνει ότι η συσκευή έχει τεθεί σε λειτουργία και η άλλη πληροφορεί για την επίτευξη της ζητούμενης θερμοκρασίας.
Η ισχύς με την οποία λειτουργούν είναι τα 800Watt.
Το καλώδιο μαζεύεται έξυπνα στο πίσω μέρος και η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί σε κάθετη στάση για να καταλαμβάνει τον ελάχιστο χώρο.
Κάθετη αποθήκευση
Ισχύς: 800Watt
Επιφάνεια ψησίματος: 21x12εκ.
Χρώμα: κόκκινο

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Υπολογιζόμενο βάρος αποστολής: 0kg

Σημείωση: Για να προσδιορίσετε το κόστος αποστολής μιας παραγγελίας που αποτελείται από πολλά τεμάχια, προσθέστε τα είδη στο καλάθι αγορών και ακολουθείστε το σύνδεσμο «Συνολικό Κόστος Αποστολής».

close

Τιμή μετρητοίς: 0,00€

Αφορά και εφάπαξ χρέωση πιστωτικής

Συνέχεια