ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 | ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30-20:30

ΑρχικήΧΡΗΣΙΜΑΠολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Τα  εμπορεύματα  παραδίδονται πάντοτε με τη συσκευάσια του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. Σε περίπτωση  παράδοσης  μη  συσκευασμένου  προ'ι'όντος  πρέπει ο αγοραστής ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ την παραλαβή.

Πώς μπορώ να επιστρέψω προϊόντα;
Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράζεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη παράδοσή τους με έξοδα του πελάτη (ή με μεταφορέα της επιλογής του πελάτη).
Για να εξασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης, θα πρέπει να αποστείλεις εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος την απόφασή σου να υπαναχωρήσεις εγγράφως
στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tsampas.gr ή στο Φαξ 210-52 28 348 ή με συστημένη επιστολή στην εταιρεία A. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε. στη διεύθυνση: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ  18 & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ  ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ  -  TK 10552.

Μπορείς να παραδώσεις τα προϊόντα στο κατάστημα .
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείς πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνείς με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-5235722.
Προσοχή!
Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη, λερωμένη ή αλλοιωμένη καθ’οιονδήποτε τρόπο, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του!
Ως ειθισμένη εξέταση και διαχείριση του προϊόντος προκειμένου για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος, εννοείται η εξέταση των σχετικών αγαθών,
όπως αυτή είναι δυνατό να ελάμβανε χώρα με τον τρόπο που συνηθίζεται σε ένα φυσικό κατάστημα.
Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης του προϊόντος, της συσκευασίας και του περιεχομένου της.
Εάν έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν πέρα από τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω, ενδέχεται να υπάρξει μείωση στο ποσό επιστροφής 10-20 % ή να μην μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή. 
Επιβαρύνεσαι με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.
Εάν επιλέξεις δική σου μεταφορική αναλαμβάνεις τον κίνδυνο της μεταφοράς μέχρι να παραλάβουμε το προϊόν.
Να μην έχει τεθεί σε λειτουργία η συσκευή.
Η επιστροφή γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής